Βιογραφικά

Γεώργιος Αναστασίου Γκούσκος

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10-1-1975. Το 1992 απεφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων των Ε.Δ. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λίλ II, στη Βορειοανατολική Γαλλία την περίοδο 1993-1997, «mention droit privé». Στην συνέχεια, (1997-1998) απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (LL.M. in commercial Law) στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ της Αγγλίας, εξειδικευόμενος στους τομείς του τραπεζικού Δικαίου, των διεθνών εμπορικών συναλλαγών, ναυτιλιακών συναλλαγών και μεταφορών και στο Δίκαιο του Αθεμίτου Ανταγωνισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η μεταπτυχιακή του εργασία είχε θέμα: «Εγγυήσεις Τραπεζών που χρηματοδοτούν διεθνείς εμπορικές συναλλαγές». Είναι επίσης πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου απεφοίτησε το έτος 2001.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: [email protected]

Αναστάσιος Στυλιανού Γκούσκος

Γεννήθηκε στα Πηγαδάκια Ζακύνθου στις 24-8-1940. Το έτος 1953, έφυγε από τη Ζάκυνθο και εγκαταστάθηκε στον Πειραιά.

Πέτυχε να εισαχθή το 1958 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από όπου και αποφοίτησε το 1961 ως πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών. Στην συνέχεια φοίτησε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το έτος 1965.

Ενεγράφη στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς το έτος 1969, μέλος του οποίου παρέμεινε μέχρι το 1973, όταν και έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ως παραμένει μέχρι και σήμερα.

Είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω.

Στοιχεία επικοινωνίας

E-mail: [email protected]